Happy-Go-Lucky

Er en Komedie, Drama film instrueret af Mike Leigh med skuespillerne Samuel Roukin, Sarah Niles, Stanley Townsend, Eddie Marsan fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Børnehaveklasselæreren Poppy (Sally Hawkins) er en ung, fri sjæl med et stort og generøst hjerte. Men ligeså sjov og anarkistisk tilværelsen kan være, lige så fokuseret og ansvarlig er Poppy også. Hun har tid til alle, og ligegyldigt hvem hun møder, rører hun dem med sit overskud og glæde. Hun elsker sine elever og arbejder virkelig hårdt. Hun deler en lejlighed med en veninde, nyder sit sociale liv, tager sig af sine yngre søstre og går til Flamenco og springer i trampolin. En rigtig præmie pige. Da hun begynder at tage køretimer, står hun overfor lidt af en udfordring, da hendes kørelærer (Eddie Marsan) mildt sagt opfører sig noget manisk. Men som alt i livet, klarer Poppy også det.

Happy-Go-Lucky

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Happy-Go-Lucky
Instruktør Mike Leigh
Udgivelsesår 2008
Tags kvinde venskab(female friendship), hjemløse person(homeless person), søster(sister), London, part(party), optimisme(optimism), dagligt liv(daily life), rolle af kvinder(role of women), samlever(cohabitant), stærk kvinde(strong woman), cykel(bicycle), Fortune cookie, flamenco, trampolin
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film