The Untouchables

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Brian De Palma med skuespillerne Tim Gamble, Jack Kehoe, William Rossman, Don Harvey fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I Brian De Palmas tidstypiske krimidrama gør Eliot Ness alt for at fange den legendariske Al Capone. Også selvom det betyder, at der måske skal bøjes nogle regler.

The Untouchables

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Untouchables
Instruktør Brian De Palma
Udgivelsesår 1987
Tags 1930s, hvid passer til(white suit), al Capone, hård COP(tough cop), Treasury agent, urørlig(untouchable), skat unddragelse(tax evasion), Juryen manipulation(jury tampering), regel af loven(rule of law), tagterrasse Chase(rooftop chase), skæring ansigt mens barbering(cutting face while shaving)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere