Grumme Rim

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Jakob Schuh med skuespillerne Dennis Storhøi, Eden Muckle, Dylan Issberner, Tamsin Greig fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

FRA FILMSKABERNE BAG DE PRISVINDENDE TITLER GRØFFELDYRET OG HR. PINDS JULEEVENTYR.Grumme Rim blander klassiske eventyr som Rødhætte, Snehvide, De tre små grise samt Hans og bønnestagen og serverer dem med et drilagtigt twist. Den er baseret på den enestående bog skrevet af Roald Dahl og illustreret af Quentin Blake. Ender Rødhætte som Den store, stygge ulvs aftensmad? Kan Snehvide tage fusen på sin onde stedmor? Er murstenshuset stærkt nok til at beskytte den lille gris? Hvordan kan Hans undgå kæmpen og finde sin gyldne skat? Hvem gifter Askepot sig med? Fortælleren Ulv har alle svarerne og ligger også selv inde med en historie.

Grumme Rim

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Kort, Animation
Originaltitel Revolting Rhymes
Instruktør Jakob Schuh, Bin-Han To(co-director), Jan Lachauer
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere