too much pussy

Er en Komedie, Dokumentar, Eventyr film instrueret af Emilie Jouvet med skuespillerne Ena Lind, Madison Young, Judy Minx, Sadie Lune fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De er aktivister, kunstnere, forfattere, musikere, prostituerede og pornostjerner. Med kroppen som virkemiddel giver de syv kvinder i Queer X Show en fantastisk forestilling, der blander burlesk og kabaret med dekadent musik, explicit sex, videokunst og interaktion med publikum. Dokumentaren Too Much Pussy følger dem på deres vilde sommerturné gennem byer som Paris, Berlin og Stockholm, hvor de manifesterer deres positive tilgang til den feministiske seksualitet. Provokerende? Ja! Politisk? Definitivt! Prætentiøst og pessimistisk? Overhovedet ikke! Dette er en livsbekræftende film om den seksuelle frigørelse i sin reneste form.

too much pussy

Detaljer

Genre Komedie, Dokumentar, Eventyr
Originaltitel too much pussy
Instruktør Emilie Jouvet, Émilie Jouvet
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere