hvor er liget, møller?

Er en Komedie, Diverse, Krimi film instrueret af Preben Kaas med skuespillerne Jack Weiss, Dirch Passer, Henry Voersaa, Kaj Robert fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Sherlock Holmes og Watson's danske udgaver er Hårlung og Møller - i Dirch Passer's og Preben Kaas' skikkelser. Disse to mesterdetektiver drager på en ekspedition til Sct. Thomas - men hverken rejsen eller det overraskende ophold bliver uden hæsblæsende konflikter. På vej til øen møder de nemlig en ganske dejlig ung dame, som har arvet et hus på øen - og som har diverse skumle sagførere og banditter i hælene. De to superdetektiver bliver virkelig sat på en prøve.

hvor er liget, møller?

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Krimi
Originaltitel hvor er liget, møller?
Instruktør Preben Kaas
Udgivelsesår 1971
Tags privat detektiv(private detective), Sct. Thomas
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film