sniper, the

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Dante Lam med skuespillerne Mango Wong Sau-Lam, Bowie Lam, Chan Wai-Ling, Gregory Lam Kwai-Ban fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den unge skarpskytte OJ besidder en overmenneskelig træksikkerhed. Da han rekrutteres af politiets specialenhed, har han kun et mål i sigte - at skyde sig til tops. Desværre bliver han selv skydeskive, da den tidligere betjent Lincoln løslades fra fængslet. Lincoln har afsonet sin straf for en mislykket aktion med fatale følger - og nu vil han have hævn. Optændt af had mod sine gamle kolleger har han kun én ting i tankerne - at nedskyde og dræbe hver eneste af de sataner, der indgik i hans gamle eliteenhed.

sniper, the

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Eventyr
Originaltitel sniper, the
Instruktør Dante Lam
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere