Life as We Know It

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Greg Berlanti med skuespillerne Alexis Clagett, Katherine Heigl, Jean Smart, Majandra Delfino fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Det eneste Holly (Heigl) og Messer (Duhamel) har tilfælles er, at de ikke kan fordrage hinanden, men de elsker deres gudbarn Sophie. Da de pludselig er alt, Sophie har tilbage i denne verden, er Holly og Messer nødt til at overvinde deres uoverensstemmelser.

Life as We Know It

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Life as We Know It
Instruktør Greg Berlanti
Udgivelsesår 2010
Tags død af en ven(death of a friend), sjældne sygdomme(orphan), romantisk komedie(romantic comedy), baby, forældreskab(parenthood), Smuk kvinde(beautiful woman), gudmor(godmother), Godfather, problem barn(problem child), bedøvet mad(drugged food), Co forældrerollen(co-parenting), juridisk Guardian(legal guardian)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film