The Battle of the Sexes

Er en Historisk, Biografi, Dokumentar film instrueret af Zara Hayes med skuespillerne Bobby Riggs, Amanda Edwards, Billie Jean King fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I 1973 påstod den tidligere professionelle tennisspiller Bobby Riggs, at han på trods af sine 55 år kunne slå en hvilken som helst kvindelig topspiller. Han mødte den femdobbelte Wimbledon-mester Billie Jean King i en kamp, der blev kaldt "the battle of the sexes", som blev set af millioner verden over. For Riggs var det en lukrativ begivenhed - for Billie Jean var det synet på kvindetennis, der var på spil.

The Battle of the Sexes

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Dokumentar
Originaltitel The Battle of the Sexes
Instruktør Zara Hayes, James Erskine
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director), tennis, ligestilling(equality), Dame spørgsmål(womens issues), lig betale(equal pay)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film