bullhead

Er en Krimi, Drama film instrueret af Michaël R. Roskam med skuespillerne Matthias Schoenaerts, Sam Louwyck, Tibo Vandenborre, Kristof Renson fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Jacky arbejder på familiens gård, hvor han er vidne til at svogeren pumper kvæget overdrevent med ulovlige væksthormoner. I al hemmelighed begynder Jacky selv at tage anabolske steroider i store mængder og det skal vise sig at få fatale konsekvenser. Den sammenbidte Jacky bærer på en voldsom barndomsoplevelse, som han har forsøgt at lægge bag sig. Men da en politimand på jagt efter hormonmafiaen bliver slået ihjel, konfronteres Jacky med sin barndoms traumatiske hændelser. En ubærlig hævntørst blusser op hos ham. Nu er der ingen vej tilbage.

bullhead

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel bullhead
Instruktør Michaël R. Roskam
Udgivelsesår 2011
Tags landmand(farmer), kvæg(cattle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film