Magnus

Er en Dokumentar film instrueret af Benjamin Ree med skuespillerne Viswanathan Anand, Magnus Carlsen, Garry Kasparov fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Magnus Carlsen er almindeligt kendt som "Mozart af skak", fordi, han i modsætning til mange skak stormestre ikke blot besidder en medfødt evne og en bemærkelsesværdig hukommelse, men han blander disse attributter med uovertruffen kreativitet og intuition. Huskede bevægelser og beregnede sandsynligheder kan bære en skakspiller ekstremt langt. Men Magnus' rejse beviser til sidst, at der kan være andre elementer i spillet, dem, det er umuligt at måle eller beregne. Fra en ung alder havde Magnus Carlsen forhåbninger om at blive en mester-skakspiller. Mens mange spillere opsøger et intenst stiv miljø til at finpudse deres færdigheder, skinner Magnus 'glans lysest når han er omgivet af sin kærlige og støttende familie.

Magnus

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Magnus
Instruktør Benjamin Ree
Udgivelsesår 2016
Tags skak(chess), skak mester(chess champion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere