Shot Caller

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Ric Roman Waugh med skuespillerne Jessy Schram, Emory Cohen, Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Jacob Harlon er bag rattet en aften efter nogle få drinks, og i et sammenstød med en anden bil bliver han skyld i sin ene passagers død. Da Jacob ender i fængsel, bliver han en del af den vold, der styrer fængselslivet, og snart er han blevet til bandemedlem som fuldblodsgangsteren Money. Da han forlader fængslet, presser hans indsatte venner ham til at tage en sidste kriminel afstikker.

Shot Caller

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Shot Caller
Instruktør Ric Roman Waugh
Udgivelsesår 2017
Tags fængsel(prison), Californien(california), tatovering(tattoo), desperation, bande(gang), pistol Slaget(gun battle), kriminelle(criminal), skydning(shooting)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere