Bølgen

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Roar Uthaug med skuespillerne Eili Harboe, Mette Agnete Horn, Ane Dahl Torp, Arthur Berning fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Selvom ventede, ingen er virkelig klar, når bjerget hovedet af Åkneset over den naturskønne smalle norsk fjord Geiranger falder ud og skaber en 85 meter høj voldelig tsunamien. En geolog er en af dem fanget i midten af det.

Bølgen

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Bølgen
Instruktør Roar Uthaug
Udgivelsesår 2015
Tags Hotel, katastrofe(disaster), tsunami, Norge(norway), katastrofe film(disaster movie), undervands(underwater), nye job(new job), lavine(avalanche), Fjord, familie i fare(family in peril), bombe læ(bomb shelter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere