battle of los angeles

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Mark Atkins med skuespillerne Dylan Vox, Natalia Fedner, Lorry O'Toole, Stephen Blackehart fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter mange års spredte ufo-forekomster viser det sig i 2011, at der vitterlig findes rumvæsener - og at de har sat sig for at kolonisere Jorden! Deres aggressive angreb lægger store dele af planeten øde, og til sidst står kun Los Angeles tilbage som skuepladsen for det endelige opgør mellem oversergent Nantz' marinesoldater og den fremmede invasionshær.

battle of los angeles

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel battle of los angeles
Instruktør Mark Atkins
Udgivelsesår 2011
Tags Los Angeles, pilot, Alien, Shootout, Ninjas, Alien invasion, rumskib(spaceship), City Navn i titel(city name in title), Android, luft Slaget(air battle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film