Planet Hulk

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Sam Liu med skuespillerne Rick D. Wasserman, Kevin Michael Richardson, Liam O'Brien, Michael Kopsa fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Hulk holdes som slave på en fjern planet, hvor han bliver tvunget til at kæmpe som gladiator mod det ene utrolige og fremmedartede væsen efter det andet. Men kan planetens brutale hersker, Red King, modstå Hulk, når han først bliver rigtig vred - og dermed stærkere og stærkere? Planet Hulk er Hulk som du aldrig har set ham før. Den ene voldsomme gladiatorkamp følger den anden i en massivt underholdende superheltefilm.

Planet Hulk

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Planet Hulk
Instruktør Sam Liu
Udgivelsesår 2010
Tags Marvel Comic, superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), Hulk, overmenneskelig styrke(superhuman strength), Illuminati, plads Opera(space opera), sværd og Planet(sword and planet), Beta Ray Bill
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film