in the name of the king: two worlds

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Uwe Boll med skuespillerne Noah Beggs, Dolph Lundgren, Michael Adamthwaite, Natassia Malthe fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Granger (Dolph Lundgren) er en moderne militærmand, der kastes ud i en krig, som befinder sig på flere niveauer af tid. En kraft tvinger Granger fra nutiden tilbage til middelalderlandet Elianna. Eliannas indbyggere ser ham som en profetisk frelser, der kan redde deres verden - lede dem og gøre en ende på den dødelige borgerkrig, som truer deres eksistens. Grangers største udfordring er dog tiden, da denne er begrænset - og når han ikke at redde den første verden i tide, vil den verden, han kommer fra, blive destrueret for evigt. In the Name of the King er en sexet eventyrfilm, der blander den moderne krigers formidable evner med snedige skurkes tidsløse trolddomskræfter og nådesløs aggression.

in the name of the king: two worlds

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel in the name of the king: two worlds
Instruktør Uwe Boll
Udgivelsesår 2011
Tags skov(forest), middelalderlige(medieval), profeti(prophecy), sværd og sorcerery(sword and sorcerery), baseret på video spil(based on video game)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film