All Good Things

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Andrew Jarecki med skuespillerne Ryan Gosling, Diane Venora, Kristen Wiig, Mia Dillon fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En kærlighedshistorie og et mordmysterium inspireret af én af de bedst kendte sager om forsvundne personer i New Yorks historie. Robert Durst, arving til den velhavende Durst families formue, blev mistænk for at dræbe sin kone Kathie, der forsvandt sporløst i 1982. Hun er aldrig blevet fundet.

All Good Things

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel All Good Things
Instruktør Andrew Jarecki
Udgivelsesår 2010
Tags vanskeligt barndom(difficult childhood), patriarken(patriarch), barndom traumer(childhood trauma), dysfunktionelle ægteskab(dysfunctional marriage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film